Kan den läsaren som använde Windows 95 för att komma in på min blogg köpa ny dator, alternativt använda linux så vore alla helt glada.

Camping igår. Dålig camping. Vi drog först till Camping Munincipal i Rochefort. Icke sade nicke. Där var fullt. Det var billigt och där var fullt. Jag svor och förbannade dem hårt. En sådan sak hade aldrig hänt i Nantes, eller hur Heidi, du hade väl fixat in oss? Vi tog till en annan camping närmare havet istället. På vägen åkte vi förbi Decathlon eller vad det nu heter… Det är tvång på att besöka den affären. Denna gången hittade jag ett enmannatält. Ett som jag funderade på att köpa i Caen men som var slut. Det kostade 99.95 eåyroå. Lätt värt det. Quechua kasserades imorse efter en natt i nya tältet. Det väger ca 1.4 kg och är 40 cm långt så det får plats i min rack-pack. Känns riktigt fint. Det regnade under natten och tältet stod emot ypperligt. En sak som är lide kass är att det inte finns så mycket livsutrymme i tältet. Absiden är försvinnande liten så väskorna med alla mina tusen värdesaker får trängas halvt utan skydd. Skall bli spännande ikväll när jag sätter upp det igen på blöt mark. En nackdel till. Det är satans många reflexer på tältafanet och det är till stor del rött. Ni får se bilder någon gång när de dyker upp på flickr. Vi köpte även stöd till gasen och fyra nya sporkar. Mina bestick från kronan är smutsiga så jag har gömt undan dem så väl att jag inte kan finna dem igen. Bra, för då slipper man diska dem! Nya korta cykelbyxor köpte jag också. 9 eåouyrö kostade det. Skall faktiskt ta mig i kragen och slänga de gamla.

Det blev inget sorgligt avsked och skiljegång igår. Matilda följer med till Cognac så jag inte irrar omkring. Vilse kan agera ledarhund när jag tagit en stånka förmycket. Idag håller vi paus från McD. Istället är vi på Quick. Det är en hamburgerrestaurang mycket lik McD. Här är inte allt förmycket folk och det är högt i tak. De har internet och Matilda fick ett förstoringsglas i sin Magic Box.

Nu vidare till Cognac. Gutår och skålar i förväg mina vänner och kamrater!

Tillägg: Hur många flickor kan man egentligen sakna när man är ute och cyklar?